Muut palvelut

Muut Palvelut

AKUPUNKTIO Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, joka on myös hyväksytty länsimaalaisessa lääketieteessä. Akupunktiolla voidaan hoitaa mm. tuki- ja liikuntaelin ongelmia. Akupunktiolla vaikutetaan kipuun, särkyyn sekä lihasten rentouttamiseen. Akupunktiota voidaan käyttää itsenäisenä hoitona tai osana fysioterapiaa.
Kinesioteippaus Kinesioteippausta käytetään yleisimmin lievittämään kipua, ohjaamaan liikettä tai kehon käyttöä. Toimii parhaiten osana fysioterapiaa.
Kehonkoostumusanalyysi Salus kehon koostumuksen analysaattori mittaa tarkasti kehon koostumuksen. Laite mittaa: kehon nesteet (L), proteiinimassan (kg), kehon rasvamassan (kg), painoindeksin (BMI), rasvaprosentin, rasvajakauman (WHR), tavoitepainon, painokontrollin, rasvakontrollin, lihaskontrollin ja perusaineenvaihdunnan (cal).
FootBalance Medical pohjalliset FootBalance-pohjalliset on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden, fysioterapeuttien ja ammattiurheilijoiden kanssa. Pohjalliset antavat luonnollista tukea jaloille ja keholle. 100 % yksilölliset pohjalliset ohjaavat jalkojasi neutraaliin asentoon.

Asiakkaan jalat analysoidaan podoskoopilla (jalkapeili), jalat ja nilkat kuvataan, saat sähköpostiisi henkilökohtaisen raportin jalka-analyysistä ja lämmitetyt pohjalliset muotoillaan yksilöllisesti molempien jalkojen mukaan. Tämä kaikki alle 10 minuutissa!


Ivalon Lääkintävoimistelu Oy, Piiskuntie 5, 99800 IVALO, Puh. 016 661388