Henkilökunta
Ari-Jukka Härkönen, yrittäjä

Melina Härkönen, toimistosihteeri
Koulutukseltani olen kuntohoitaja (-83), fysioterapeutti (-86), erikoislääkintävoimistelija (-94), työfysioterapeutti (-15) ja urheilufysioterapeutti. Olen myös käynyt koulutuksia ja kursseja mm. pitkän akupunktiokoulutuksen, Mulligan Consept-kurssin, C1, C2 ja C3 OMT-kurssit, pitkä rangan tutkiminen ja -hoito kurssin (-01). Olen myös suorittanut liikuntatieteen apron Kuopion lääketieteellisessä tiedekunnassa. Harrastan hiihtoa, kuntosaliharjoittelua, kalastusta ja vaellusta luonnossa. Valmistuin merkonomiksi Kokkolan kauppaopistosta vuonna 2007. Ivalon lääkintävoimistelussa aloitin työt toukokuussa 2014. Harrastuksiini kuuluu kuntosaliharjoittelu, hiihto ja koirien kanssa harrastaminen mm. agility. Nautin myös luonnossa vaeltelemisesta.

Marjut Ylitepsa, fysioterapeutti
Kaisa Rautio, koulutettu hieroja,
fysioterapeutti
 
Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2009 Rovaniemen ammattikorkeakoulusta. Fysioterapeuttina olen työskennellyt mm. Perä-Seinäjoella Fysiokeskuksessa. Ivalon lääkintävoimistelussa aloitin työt maaliskuussa 2016. Harrastan hiihtoa ja lasten kanssa ulkoilua.
Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2016 ja olen myös koulutettu hieroja (-11). Aloitin Ivalon lääkintävoimistelussa työskentelyn helmikuussa 2018.
Harrastuksiini kuuluu hiihto, laskettelu ja jooga.

Ivalon Lääkintävoimistelu Oy, Piiskuntie 5, 99800 IVALO, Puh. 016 661388